Download the app

Nyerj tabletet szavazatoddal!

Szeretnél 7x gyorsabb sebességgel, mégis könnyedén nyelvet tanulni?
Akkor felejtsd el a hagyományos nyelviskolákat, és használd fel tudatalattid erejét.

Tanulj velünk úgy,
ahogy az anyanyelvünket is tanuljuk: bevésődéssel.
JELENTKEZZ
INGYENES
PRÓBAÓRÁNKRA!
Regisztrációjával egyben támogatja az alábbi alapítványokat:
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Bátor Tábor Alapítvány

A nyereményjátékban való részvételhez kérjük, adja meg a következő adatait!

Hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adatokat a NILS ID. Kft. (székhely: 2141 Csömör, Tinódi utca 32/D., cégjegyzékszám: 13-09- 181214, e-mail cím: company@nilsay.com) Szervező az adatvédelmi szabályzatban és a játékszabályzatban foglaltak szerint a nyereményjáték szervezése és lebonyolítása érdekében, továbbá marketing és direkt marketing célból kezelje, melynek keretében hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott elérhetőségeken Szervező közvetlen megkeresést intézzen hozzám, amely tevékenység Szervező által végzett gazdasági reklámnak minősülhet.

Az alábbiakban lehetősége van arra, hogy Szervező az Ön adatait továbbítsa azon jogalanyok felé, akik részére történő adattovábbításhoz Ön kifejezetten hozzájárulását adja. A hozzájárulás a lent található adott jelölőnégyzet kipipálásával történik. A felsorolt jogalanyok, mint az adattovábbítás címzettjei jogosultak a továbbított személyes adatokat marketing és direkt marketing célra felhasználni. Az adattovábbítás címzettjei által végzett adatkezelés szabályait ezen jogalanyok adatkezelési szabályzatai tartalmazzák.

Résztvevő jogosult az adattovábbítást megtiltani és a már továbbított adatok törlését kérni szervezőnél és a címzettnél.

This website uses cookies. If you close this notice, you will accept their use.
Accept and Close